dijous, 12 de gener de 2012

Blaikorus passa a ser activitat de pagament


Escola Municipal de Música Blai Net
Tallers comunitaris, nou preu públic


Sant Boi de Llobregat, gener de 2011
Benvolgudes i benvolguts,


Us comuniquem que a partir del present 2012, els tallers comunitaris impartits a l’Escola de Música passen a ser activitats de pagament, dins del procés habitual de normalització d’aquest tipus d’activitats.
El preu mensual d’aquests tallers ( Blaikorus, Making Orff, Blai Folk, Música per ser feliç, Body Music) serà de 17 euros, que es faran efectius per domiciliació bancària a partir de febrer d’enguany.
La inscripció als tallers comunitaris s’ha de fer a la consergeria de l’Escola. Queden exempts de pagament pares, mares o tutor/es legals dels alumnes matriculats a l’Escola durant el curs vigent.

Com ja sabeu, l’oferta de tallers comunitaris s’emmarca en el programa de millora Música, Comunitat i Familia, pensat per a enfortir la participació de la comunitat escolar en el nostre centre. En aquest sentit, aprofitem per  convidar-vos a conèixer les novetats en l’oferta per a joves i adults per a aquest 2012; trobareu tota la informació al web de l’Escola, www.emmsantboi.catCordialment,L’equip directiu de l’EMM Blai Net
1 comentari:

Darkawa ha dit...

Para mi no es ningún problema, al tener a mi hija en la escuela (ya veremos el año que viene). Pero seguro que será un freno para el crecimiento del coro. Ya era difícil crecer cuando era gratuito, imaginate ahora que se tendrá que pagar.